Miravete Habitat - Promoció Immobiliària

..................................................................................

EDIFICI DOCTORAL MARTINEZ CONSTRUIT L´ANY 2005EDIFICI DOCTORAL MARTINEZ CONSTRUIT L´ANY 2005

OBRA REALITZADA A VALLETES AMPOSTA 2007OBRA REALITZADA A VALLETES AMPOSTA 2007

EDIFICI LA MOLA CONSTRUIT L´ANY 2010EDIFICI LA MOLA CONSTRUIT L´ANY 2010

..................................................................................

-----HISTORIA DE L´EMPRESA----- -----HISTORIA DE L´EMPRESA-----

Avís legal

 

AVÍS LEGAL

 

Actualitzacions del web

Miravete Habitat SL es reserva el dret d´actualitzar o eliminar els continguts d´aquest web, així com limitar-ne o impedir-ne l´accés de forma temporal, sense prèvia notificació.

 

Accés

El lloc web de Miravete Habitat SL, sota el domini miravetehabitat.com, pot ser visitat lliurement pels usuaris. L´usuari es compromet a fer ús d´aquest lloc web, els seus continguts i serveis que ofereix, de conformitat amb la llei, amb el present avís legal i amb les condicions indicades en determinats serveis. A aquest efecte, l´usuari ha d´abstenir-se d´utilitzar qualsevol dels serveis amb fins o efectes il·lícits, prohibits i lesius dels drets i interessos de tercers. La responsabilitat de l´ús de la informació continguda en la pàgina web és de l´usuari.

 

Responsabilitat

Miravete Habitat SL queda eximida de qualsevol responsabilitat per danys i perjudicis de tota naturalesa que puguin derivar-se de la captació i ús per part de tercers de les informacions, de la publicitat i d´opinions facilitades pels usuaris al lloc web. Miravete Habitat SL no es responsabilitza en cap cas dels continguts, informacions o imatges que no depenguin del seu lloc web.

 

Tractament de dades de caràcter personal

Al cumplimentar i acceptar els formularis d´aquest lloc web, que demanin dades de caràcter pesonal, estareu donant el vostre consentiment a la inclussió de les vostres dades en una base de dades d´usuaris d´acord amb la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre sobre Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), sense perjudici de que pugueu, en qualsevol moment, exercitar els drets de rectificació, cancel·lació i oposició de les vostres dades.

Miravete Habitat, SL · Promoció Immobiliària · carrer Ceràmica, 8-12 baixos A · 43870 Amposta (Tarragona)
correu electrònic - informació general - avís legal